Norr om Golden Gate


Hej alla midsommarfirare! Hoppas ni inte vaknar upp till en alltför svår baksmälla. Vi har tyvärr inte sett röken av vare sig sill eller snaps, men man kan inte få allt...

I morse tog vi bilen och körde norrut över Golden Gate-bron. Mäktig känsla!



Vårt mål var Nationalparken Muir Woods ett par mil norr om staden. Vägen dit klättrade både upp och ner, och väl framme gick vi en slinga bland jättestora Redwood-träd. Ok, inte de allra största, men tillräckligt för att imponera på oss.



Vi körde en bit på norra delen av Highway 1 tillbaka och det var minst lika vackert som den mest kända delen. Sen åkte vi till Alamo Square. Namnet är kanske inte så känt men bilden är det, eller hur?



Eftermiddagen ägnades åt mera shopping (Converse för 300 pix!), mera kabelspårvagnsåkande och mera strosande nere vid Fishermans Wharf där vi också åt kvällsmat.



I morgon bitti fortsätter vi mot Yosemite Nationalpark och sedan mot Death Valley. Det blir några dagar utan uppkoppling, så nästa gång ni hör från oss är vi förmodligen i Las Vegas!

Kommentarer
Postat av: Stig

Ni åker i fel riktning.Vi startade från Seattle och kom via Frisco,Big Sur,Solvang till LA och San Diego,därifrån till GRAND Canyon o Las Vegas,god fortsättning på er resa,platserna är bekanta,trevlig midsommar.Stig och Maija

2011-06-25 @ 14:34:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0