Next stop Arizona

Efter en stunds sol och bad på förmiddagen lämnade vi hotellet men kom inte så långt... äntligen fick vi se den, Las Vegas-skylten!!!



Sen stannade vi igen bara några minuter senare, vid Premium Outlets. Ja, där hade vi kunnat stanna länge till, men efter men några timmar fick vi dra vidare igen. Då hade vi fyllt våra väskor med ytterligare några par Converse, jeans och toppar.

Las Vegas var kul på många sätt men ändå kändes det skönt att åka därifrån, det blev på något vis för mycket med allt folk och alla påträngande försäljare.

Färden fortsatte österut och vid Hoover-dammen passerade vi gränsen till vår tredje delstad, Arizona. Vi passade på att göra ett fotostopp vid dammen som i vårt tycke mest var en svettig turistfälla, men nu har vi våra bilder!
 


Nära fyra timmars bilkörning genom Arizona, som delvis följde sträckningen på gamla Route 66, bjöd på många olika naturscenerier. Bilderna får tala för sig själva...







Nu är vi framme på hotellet strax utanför infarten till Grand Canyons nationalpark. I morgon blir det en heldag där!


Kommentarer
Postat av: Carita

Trevligt att se alla fina bilder.Vi har också haft mycket varmt här några dagar men inte 35 grader!Grand Canyon blir nog en upplevelse .Kram från oss

2011-06-30 @ 15:23:20
Postat av: Maija

WOW! Nu har ni sett Grand Canyon - jag ska aldrig glömma den upplevelsen. Jag sympatiserar med Micael - jag är jätte höjdrädd - men en underbar upplevelse var det!

Maija

(Stig hälsar också).

2011-07-01 @ 22:03:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0