Highway 1

Dimma vid havet nästan hela dagen - ändå är detta en av våra mest fantastiska körupplevelser någonsin!

Eftersom molnen hängde i trädtopparna bestämde vi oss för att starta dagen i Mini-Danmark - den lilla staden Solvang. Så fort vi kom upp i bergen kom också solen fram! Vi förstärkte frukosten med några rejäla Wienerbröd och fortsatte ner mot kusten.



Vi åt fish&chips i Morro Bay. En liten bit längre norrut träffade vi på några häftiga polare - elefantsälar (eller vad de nu heter på svenska...) De gillade att sova, kasta sand och slåss...:-) ungefär som du, Uffe!



Vi fortsatte norrut genom Los Padres National Forest och Big Sur. Vägen har varit avstängd i flera månader efter stora ras, men öppnade igen för en dryg vecka sedan - vilken tur vi hade! (trots dimman.) Se själva...








I natt sover vi i Carmel-by-the-Sea, mest känd för att Clintan varit borgmästare här. Den borde vara mest känd för stranden!

 


Kommentarer
Postat av: victor

Ni ser ut att ha det bra. Kram Victor

2011-06-21 @ 22:52:38
Postat av: victor

Ni ser ut att ha det bra, det är kul att läsa om vad ni gör. Kram Victor

2011-06-21 @ 22:56:27
URL: http://harolds.blogg.se/
Postat av: Uffe

Elefantsälarna ser ut att trivas lika bra som ni gör. Vädret verkar vara lite varmare nu, trots dimman, eller? Här hemma i Norden är det ganska kyligt för att vara midsommarveckan. Sitter uppe och betraktar ert salladsland som har fått rejäl vattning från ovan. Salladen smakar bra. Det har precis blivit mörkt på årets ljusaste natt.

2011-06-22 @ 00:08:38
Postat av: [email protected]

Jo, tack, vi vet att vägen har varit avstängd... detvar den i april när vi var där.

2011-07-01 @ 18:26:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0