Shopping i Palm Desert

Hehe, här har man suttit med hundratals bilder och knappt kunnat välja... idag har vi tagit fyra stycken på hela dagen! Vi börjar därför med en arkivbild för att hedra gårdagens nationaldag!



I morse - äntligen! - blev det ett träningspass i hotellets gym. Vi har haft möjligheter på nästan vartenda hotell, men tidsplaner och en envis förkylning har stoppat det mesta i den vägen. Det kändes oerhört skönt att få svettas av ansträngning, inte av värme, och ett efterföljande dopp i poolen var pricken över i. (Här kommenterar Micke att HAN faktiskt tränat tidigare!)

Vi hade några poster kvar på vår shoppinglista, så idag har Micke handlat golfskor plus diverse prylar och vi andra har köpt var sitt par nya löparskor, till halva priset mot hemma.


Ok, här blev det varken golfprylar eller löparskor. Däremot billig solkräm och smink från Covergirl, Lovisas favoritmärke eftersom de sponsrar hennes favoritprogram Top Model och hennes favoritartist Taylor Swift gör reklam för dem...

Sen blev det en stunds lek i poolen igen. Nu efter långhelgen är det väldigt lite folk på hotellet, så vi har gott om plats.

Ikväll har vi äntligen ätit middag på Guiseppe's, en italiensk restaurang tvärs över gatan. I förrgår kom vi försent och igår hade de stängt hela dagen. Idag fick vi vänta tio minuter på ett bord men sen var det inga problem, god mat och otroligt trevlig service! Vi har ju liksom många svenskar lite svårt att förlika oss med amerikanarnas drickssystem, men idag var det värt varje cent.


Mätta och nöjda efter middag på Guiseppe's

Nu är Micke och barnen i poolen och tittar på film, de har biovisning där varje kväll. OK, Micke springer lite fram och tillbaka för att dricka rosévin också... Vårt rum har ju uteplats bara några meter från poolen och det är fortfarande 35 grader varmt klockan 10 på kvällen.



I morgon drar vi vidare mot kusten för vår sista natt på amerikansk mark. Det känns lite sorgligt..




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0