LAX

Vår Jeep har troget rullat på under dessa veckor, men vi har haft lite problem med att det läckt luft från ena bakdäcket ibland. I morse tänkte vi att det var bäst att fylla på innan vi skulle lämna tillbaka bilen. Vi fick hjälp av en kille på macken - och han hittade en stor skruv i däcket! Vilken tur vi haft, tänk om däcket smällt mitt ute i öknen utan mobiltäckning... Nåväl, han pluggade detta snabbt och lätt och vi kunde fortsätta.



Nu var vi ju tillbaka på Highway 1 och körde upp genom Los Angeles södra förstäder. Sunset Beach, Seal Beach, Long Beach, Wilmington... men nu var det mest motell, snabbmatsrestauranger och så småningom även stora hamnområden.



Vi gjorde en avstickare till Palos Verdes där det fanns jättefina villaområden ner mot havet. I Redondo Beach tog vi en promenad vid stranden för att andas en sista dos havsluft.





Sen blev vi sugna på tacos, men var fanns närmaste Taco Bell? Prova GPS:en sa Gustaf, knappade lite och kunde sen guida oss till närmaste restaurang en mile bort. Att vi inte kom på det tidigare...?

Framåt tre var det dags att lämna tillbaka bilen. Vi fick tillbaka pengarna för däcklagningen utan tjafs och sen var det dags för LAX, flygplatsen.



Vi hade många timmar på flygplatsen innan planet gick och såg fram emot en god middag, men det blev en stor besvikelse när vi passerat säkerhetskontrollen. Där fanns knappt någonting i mat- och shoppingväg! Gustaf blev räddningen än en gång, han tjatade om att vi skulle kolla ifall vi kunde gå tillbaka till terminalen igen och det var inga problem. Alltså fick vi våra biffar och en flaska vin och hade jättetrevligt.



Flygresan hem gick med Lufthansa via München. Det var mer trångt och varmt nu än på överresan, och maten var betydligt sämre, men vi kom dit vi skulle. Nu har vi sovit en natt i egna sängar, packat upp det mesta och ska långsamt börja återgå till vardagen.

Tack alla ni som följt vår blogg, det har varit kul att ha kontakt med er den här vägen samtidigt som vi skapat vårt eget reseminne!



Kramar från Lovisa, Gustaf, Micael och Marica


Kommentarer
Postat av: Carita

Välkomna hem! Har varit roligt att" följa med "på er resa, men skönt att ni är hemma igen.C och B.

2011-07-11 @ 11:57:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0