Fjärde juli

Idag är det USA:s nationaldag, men det har vi ärligt talat inte märkt så mycket av, förutom att många har dekorerat sina hem, hotellreceptioner och annat med blåvitrött julgranspynt och amerikanska flaggor.

Vi tillbringade några timmar vid poolen efter frukost, jätteskönt! Vår nyinköpta spray spf 50 visade sig vara effektiv, men tyvärr gav den ingen garanti för fullständigt täckning så vi har en och annan röd fläck i alla fall...





På eftermiddagen åkte vi till en outlet för att shoppa lite till. Idag var det mest Micke och Gustaf som handlade. När det var en dryg timme kvar till stängning så gick strömmen i hela köpcentrumet och alla affärer fick slå igen! Mest synd om Lollo som inte hade hunnit handla något alls idag, men å andra sidan behöver hon inte mer! Micke har spanat in ett golf-outlet så det blir nog en tur dit i morgon.

Nästan alla restauranger i området hade stängt idag så vi har ätit hämtpizza från Little Caesar's, men det funkar det också. Micke och Gustaf har just tagit ett kvällsdopp. Vi har hört muller från fyrverkerier, men tyvärr inte sett så mycket eftersom byggnader skymmer sikten. Tur att TV finns, just nu sjungs den amerikanska nationalsången för fullt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0